10 Temmuz 2015 Cuma

google search : "internetten gerçekten de para kazanma saçmalığı"







Günümüz internet kullanımı her ne kadar artış gösterse de internet kullanımı kalite, algılama ve ticaret olarak ne yazık ki artış gösterememiştir. Son zamanlarda google ın Türkiye serverlarında en çok aratılan kelimelerinden birine değinip sonuç analizlerini anlatmaya çalışacağım.

Google search : " internetten gerçekten de para kazanma "

Bu kelimeyi google search den aratılan en çok kelimeler topluluklarından olmuştur. Peki internetten para kazanma bu kadar kolay olsaydı neden bu sırrı çözenler sırlarını açığa alenen vurup google aramalarında ilk sayfaya koysun ki. Aslında bakıldığında internetten para kazanmanın çeşitli yolları vardır. Gelin bu yolları biraz inceleyelim.

1.YOL: anket doldurarak gerçek para kazanma :
Anket işi reel dünyada para kazandıran bir iş olabilir ve yapanlara da saygım sonsuz. Ben de bir zamanlar anket işi yapmıştım ve gerçekten de paramı da almıştım. Ne kadar çok yaparsan ne kadar çok girişken isen ne kadar konuşman kabiliyetin yüksekse o kadar fazla para kazandıran bir iş. Ama sanaldan ben anket doldurarak para kazanan gerçek bir kişiyle tanışmadım ki kendim internet dünyasının hem yeraltı hem de yer üstüyle ilgili ciddi çalışmalarım oldu. Tabi şimdi diyeceksiniz ki " kardeşim sana denk gelmemişse yok mu anlamına geliyor " . Tabiki de var kardeşim ama bizim ülkemizde ne yazık ki pek gelişmiş bir durumda değil. Böyle diyen arkadaşlara bir de şu soruyu sormak istiyorum internetten online anket dolduran kişilere ücret ödeyen şirketlerin listesini nerelerde gördünüz ? Ben size söyleyeyim bu listeler genelde 10 TL ya da 20 TL ye satılan e book larda doğru mu ? Bence doğru. Peki bu e booklardaki listeler o kadar para kazandırmışsa para kazanan kişiler neden sadece videolarda para kazandığını ve ya bir fotoğrafla hesap ekstresini gösterip ayda 4500$ kazandı işte belgesi deyip deyip duruyor. Şu cevabı versek iyi olur adam günde sadece birkaç saat çalışarak 9000TL kazanıyorsa neden sırrını 10 TL gibi bir rakama satıyor. İnsan sırrını 10 TL ye satar mı hiç. Ayrıca o e book larda anket doldurarak para kazandıran sitelerin çoğu yabancı ülkelerde ki siteler ki böyle durumlar orda yaygın şirketler gelişmiş ve doğru anket düzenliyor. Çünkü yabancı ülkelerdeki insanların kafasında yalan yanlış bilgi vermek yok ve şirketleri de kendi insanına güveniyor ve bu işi yapanlara da para veriyor. Yabancı ülke siteleri de genelde avrupa ve amerika da ikamet eden insanlara bu iş için para ediyor. Yani bizim ülkemizde böyle bir işleyen sistem olsaydı şuan tüm işsiz gençler ayda 9000TL kazanıp keyif çatarlardı işsizlik kalmazdı. Yani bu yöntemden reelden para kazanma daha mantıklı geliyor bizim ülkemizde. Bence denemeyin çünkü o kitapları da okudum düşündüklerimden farklı değildi.

2.YOL: network marketing yani saadet zinciri : Bu konu tamamen satış ve umut tacirlerinin fiyatı araştırdığımızda daha düşük değerde olan ürünleri daha fazla fiyattan ilk önce kendimiz almak kaydıyla sonra da başkalarını sisteme üye yaptığımız ve o üye de diğerlerini .... sonra da trilyonluk servetin sahibi oluyoruz. Tabi efendim bu kadar kolaydı değil mi? Bence bu iş tam tokatçılara göre bir iş emin olun. Çünkü umut tacirliğini seven insanlar bu sisteme ilk kendilerini kurban ederler sonra da başkalarını kurban ederler çünkü her kurbanda satıcı şirkete para gidiyor o da beş para etmeyen üründen %400 - 500 kar elde ediyor oradan da sana %5 komisyon veriyor ama sistemi anlayan yani saçma birşey olduğunu görenler küfürü yine sana ediyor ama zaten paraya baktığın için senin için değişen birşey yok. Kısacası bu yol şuan çığ gibi büyümekte ve her geçen gün kurbanlar artmaktadırlar. Bakın bu marketing zinciri de bir sektör değil mi tabiki de bir sektör ama çok ciddi kurnazlık,yalan ve internette çok aktif rol oynayıp insanları vaatlerle kandırmanız lazım.Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir tokadı başkasına vurmayın derim.

3.YOL :E ticaret yaparak para kazanma : Bence bu konuyu ciddi bir şekilde açmak lazım ama özünü size söyleyeceğim. E ticaret çok yaygınlaşmış ve gerçek bir sektör olarak yerini almıştır. Ama bunun mantığı da bir ürünü kendiniz pazarlamanız. Yani işin ucu sizin ticareti ne kadar bildiğinize bağlıdır. İnternet dünyasındasınız yani hayal gücünün sınır tanımadığı bir dünyanın içinde bir ürün koyuyorsunuz bir internet sitesine o ürünü pazarlıyorsunuz ve bunun için hedef kitlenize iyi seçmeniz lazım ve sadece ürünü koyduğunuz internet sitelerinin haricinde daha fazla reklam için ürünü farklı yerlerde tanıtmanız ve farkınız olması lazım ve bunun için de en iyi yol çok fazla link vererek tüm ağları kullanarak bıkmadan o ürünü satmanız ki bu da zaman alıyor ama kendi ürününüz olduğu için herhangi bir aldatmaca söz konusu değil çünkü gerçek bir maddeyi sadece internet ortamında pazarlıyorsunuz. Bu işte öncü siteler var bence onlara bakın üye olun da derim.

Baktığımızda gelen sonuçların hemen hemen hepsi bu şekilde ama bir sonuç daha var " facebook tan para kazanma " diye ama o çok kapsamlı bir konu ve onu sonraki yazımda detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım çünkü facebook gerçekten de bir gelir kapısı ama şu aklınıza gelmesin sayfa açarak para kazanma gibi şeyler ben size işin aslını göstereceğim ve eğer ki azimli olursanız hem kariyer hem de para kazanırsınız. Merak etmeyin birşeyler satmaya çalışmayacağım çünkü tarzım değil.Yani internetten para kazanmak için en geçerli yollardan bir tanesi facebook diğeri ise google sakın bunu unutmayın. Bu şirketlerin yanlışı olmaz.  Faydalanan arkadaşlarım da var ayrıca da kendim de faydalandım.

Yarın görüşmek dileğiyle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder